Milka logo

OBVESTILO O PIŠKOTKIH

PPiškotek je kratka besedilna datoteka, ki se shrani na vaš računalnik ali mobilno napravo ob obisku spletne strani. Piškotki se nato ob vsakem nadaljnjem obisku pošljejo nazaj na izvorno ali drugo spletno stran, ki prepozna tak piškotek, s čimer se ustvari zabeležka o vaši spletni aktivnosti. Piškotki na tej strani so lahko:

  • samodejno izbrisani po vsakem obisku (sejni piškotki) ali ostanejo na istem mestu med več obiski (trajni piškotki);
  • dostavljeni v kontekstu prve osebe (določimo mi) ali tretje osebe (določi druga spletna stran).

Na tej spletni strani mi in tretje osebe uporabljamo piškotke v različne namene, kar vključuje izboljšanje vašega krmarjenja, personalizacijo vsebin, prilagajanje oglaševanja vašim zanimanjem in merjenje uporabe strani. Specifično uporabljamo naslednje piškotke:

PIŠKOTKI TRETJIH OSEB

Ob uporabi naše spletne strani lahko naletite na vgrajeno vsebino ali pa boste preusmerjeni na druge spletne strani za določene aktivnosti. Te spletne strani in vgrajena vsebina lahko vključujejo svoje piškotke. Nad postavitvijo piškotkov drugih spletnih strani nimamo nadzora, četudi ste na njih preusmerjeni z naše spletne strani.

Naše orodje za preferenčne nastavitve piškotkov se lahko uporablja za prilagajanje vaših preferenc v zvezi s piškotki. Orodje si bo zabeležilo vaše soglasje za našo politiko piškotkov in vas bo za soglasje prosilo vsakih 12 mesecev ter s tem zagotovilo, da boste ostali na tekočem s spremembami v zvezi z našo politiko piškotkov. Naše orodje nadzoruje izvedbene, funkcionalne in oglaševalske piškotke, ki smo jih nastavili. Nujnih piškotkov se ne da onemogočiti, poleg tega se orodja ne da uporabiti za blokiranje piškotkov na spletnih straneh tretjih oseb, do katerih lahko dostopate preko povezav z naše spletne strani.

Številne piškotke, ki se uporabljajo na naši spletni strani, se lahko omogoči ali onemogoči s pomočjo vašega brskalnika. V ta namen sledite navodilom, ki se običajno nahajajo pod meniji »Pomoč«, »Orodja« ali »Uredi« v vašem brskalniku. Prosimo upoštevajte, da onemogočenje piškotka ali kategorije piškotkov ne izbriše piškotka iz vašega brskalnika, razen če to storite sami preko funkcije v brskalniku.